stúdióbérlés

ÁRAK, TUDNIVALÓK

Hétköznap (minimum 2 óra)

6.000 Ft / óra

Este 20:00 óra után, hétvégén és ünnepnapokon

7.000 Ft / óra

Egész napos bérlés hétköznap (10 óra)

54.000 Ft

Egész napos bérlés hétvégén és ünnepnapokon (10 óra)

63.000 Ft

Bérlési feltételek

Stúdióinkat a weboldalon, az “online foglalás” menüben elérhető foglalási táblázatban tudjátok lefoglalni.

Kollégánk a beírt foglalások alapján fogad minden kedves fotóst és vendégeit a helyszínen és a fotózások alatt is rendelkezésre áll (vakuk, hátterek, egyéb eszközök). A technikai szünetekben kávéval várunk Benneteket.

Kérünk, hogy úgy kalkulálj, hogy a foglalási idő minimum 2 óra. Amennyiben szeretnéd a 2 órát külön műtermekben is eltöltheted, előzetes foglalás alapján. Az előre lefoglalt helyiség bérleti díját akkor is kérjük megfizetni, ha korábban végeznél.

Kedvezményes időszak a hétfői nap, amikor 1 órás foglalásra is van lehetőség.

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk, ebben az esetben a foglalási idődbe ez nem számít bele. Ha Te gondoskodsz sminkesről, fodrászról, sminkszoba bérelhető 3.000 Ft/óra áron.

Szeretnénk kérni a foglalási idő betartását, tekintettel az utánad érkező vendégeinkre. Késésed esetén csúszás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben van szabad időpont utánatok. Ha nincsen, akkor a késés a foglalási időtökbe számít bele.. Megértésedet előre is köszönjük!

Film illetve klip forgatáshoz, kollekció vagy magazin fotózáshoz, workshophoz vagy egyéb rendezvényekhez is várunk szeretettel, de a helyzet sokfélesége miatt ilyen esetekre fix árat nem tudunk kiírni, ezért arra kérünk, kérd kollégánk egyedi ajánlatát.

Lemondás

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 2 nappal fogadunk el. A foglalási időpont előtti 24-48 órában a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra kötbérként. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra. A kötbért abban az esetben van módunk elengedni, ha a lemondással egyidőben lefoglalod az új időpontot, vagyis tulajdonképpen átfoglalod egy másik időpontra. Lemondást csak írásban fogadunk el, melyet a berles@studiolightroom.hu címre kérünk elküldeni.

A studio É-NY fekvésű, csak a nyugati nap éri közvetlenül. Második emeleti fekvésű, végig ablakos, az ablakokat nem takarja épület, így napkeltétől-napnyugtáig, akár borús időben is fotózható. Vakuk, stúdiólámpák, egyéb fényformálók nincsenek a studioban, minden sarka az egyedi enteriőr része.

Kiegészítő világításként egy Yongnuo YN360 II  fénykard, LED lámpa áll rendlekezésetekre.

A fotózás alatt a stúdió bizonyos mértékben átrendezhető, de kérünk mindenkit, hogy a végén rendezze vissza eredeti formájába.

Kisállattal nem lehet érkezni, ha ilyen fotókat szeretnétek, szeretettel várunk titeket az NDustrialStudiosban.

Bejelentkezni akár előtte nap is lehet, aki gyakran jár, az akár napon belül is foglalhat amennyiben szabad a stúdió.

Foglalni online foglaló rendszerünkön keresztül tudtok!

Elérhetőség

Bp. IV. kerület Károlyi István utca 10.

+36 20 241-3736

berles@studiolightroom.hu

Nyitvatartás
A hét minden napján reggel 8 órától este 8 óráig. A hétvégi, ünnepnapi valamint a 20:00 óra utáni különleges bérlési igényedet kérünk egyeztesd kollégánkkal előzetesen!

Megközelítés
Parkolás: az utcán vagy a stúdió előtti udvarban egyaránt ingyenes

Tömegközlekedés: Újpest központ metrómegállótól a 147-es busszal az Attila utcai megállónál kell leszállni. Újpest Városkapu metrómegállótól gyalogosan 10 perc.