Árak, tudnivalók

BÉRLETI DÍJ: 6 000 HUF + ÁFA /ÓRA
MINIMUM BÉRLÉSI IDŐ 1 ÓRA
TELJES NAPRA 35 000 HUF + ÁFA

Kollekció, magazin, divatfotózás, filmforgatás egyedi ár alapján! Kérünk, amennyiben ilyen típusú fotózásra szeretnéd bérelni a stúdiót, előtte írj nekünk!

A stúdió napfénystúdió, amikor kint van természetes fény, bent is tökéletesen alkalmas fotózásra. Májustól a késő délutáni fény besüt, ha szereted a bővebb lehetőségeket a fénnyel, akkor nyugodtan vállald be, ha pedig szűrt, végig egyenletes fényviszonyokra vágysz, akkor délután 3-ig gyertek fotózni.

Esti hangulatképekhez van állólámpa, gyertyák, ám ezt csak egy fotózás befejezéséhez javasoljuk, teljes anyaghoz ez a verzió nem alkalmas.

Kiegészítő világításként egy Yongnuo YN360 II  fénykard, LED lámpa áll rendlekezésetekre.

Behozható stúdiólámpa, vaku, bármilyen egyedi világítási, dekorációs kellék.
A fotózás alatt a stúdió bizonyos mértékben átrendezhető, de kérünk mindenkit, hogy a végén rendezze vissza eredeti formájába.

A helyiség 7mx7m-es, egyszobás, nincs külön sminkszoba. A bérlés időtartamába beleszámít a sminkeléssel, készülődéssel töltött idő is. Mosdó a folyosón található.
Ha külön sminkszobában, konfortosabb körülmények között szeretnétek a sminkelést, készülődést megoldani, várunk benneteket az NDsutrialStudiosba.

Kisállattal nem lehet érkezni, ha ilyen fotókat szeretnétek, szeretettel várunk titeket az NDustrialStudiosban.

Bejelentkezni akár előtte nap is lehet, aki gyakran jár, az akár napon belül is foglalhat amennyiben szabad a stúdió.

Foglalni online foglaló rendszerünkön keresztül tudtok!

Smink, haj

Sminkest és fodrászt is jó szívvel tudunk ajánlatni, helyben, a szomszédos MANA stúdióban Béki Andrea sminkes és fodrász várja megkereséseteket. (+ 36 30 211 6895)

Kapcsolat

Címünk: IV. kerület Károlyi István utca 10.


    Whitenight