Árak, tudnivalók

BÉRLETI DÍJ: 6 000 HUF + ÁFA /ÓRA
MINIMUM BÉRLÉSI IDŐ 1 ÓRA

Kollekció, magazin, divatfotózás, filmforgatás egyedi ár alapján! Kérünk, amennyiben ilyen típusú fotózásra szeretnéd bérelni a stúdiót, előtte írj nekünk!

A studio É-NY fekvésű, csak a nyugati nap éri közvetlenül. Második emeleti fekvésű, végig ablakos, az ablakokat nem takarja épület, így napkeltétől-napnyugtáig, akár borús időben is fotózható. Vakuk, stúdiólámpák, egyéb fényformálók nincsenek a studioban, minden sarka az egyedi enteriőr része.

Kiegészítő világításként egy Yongnuo YN360 II  fénykard, LED lámpa áll rendlekezésetekre.

Behozható stúdiólámpa, vaku, bármilyen egyedi világítási, dekorációs kellék.

A fotózás alatt a stúdió bizonyos mértékben átrendezhető, de kérünk mindenkit, hogy a végén rendezze vissza eredeti formájába.

A helyiség 7mx7m-es, egyszobás, nincs külön sminkszoba. A bérlés időtartamába beleszámít a sminkeléssel, készülődéssel töltött idő is. Mosdó a folyosón található.
Ha külön sminkszobában, konfortosabb körülmények között szeretnétek a sminkelést, készülődést megoldani, várunk benneteket az NDsutrialStudiosba.

Kisállattal nem lehet érkezni, ha ilyen fotókat szeretnétek, szeretettel várunk titeket az NDustrialStudiosban.

Bejelentkezni akár előtte nap is lehet, aki gyakran jár, az akár napon belül is foglalhat amennyiben szabad a stúdió.

Foglalni online foglaló rendszerünkön keresztül tudtok!

Smink, haj

Sminkest és fodrászt is jó szívvel tudunk ajánlatni, helyben, a szomszédos MANA stúdióban Béki Andrea sminkes és fodrász várja megkereséseteket. (+ 36 30 211 6895)

Kapcsolat

Címünk: IV. kerület Károlyi István utca 10.


    Whitenight